BYGG OCH ANLÄGGNING

Våra kläder för bygg och anläggning är utvecklade för att stå emot de tuffaste av påfrestningar, liksom för att tillfredsställa det mest kritiska ögat. De är tuffa, både då det gäller utseende och funktion. I våra kläder ska du alltid känna dig säker. Ditt arbete ska obehindrat kunna flyta på. Kombinera fram din egen uppsättning av arbetskläder, bälten och väskor för tryggare och smidigare arbetsdagar.


Fodrad Jacka 4408

Vattentät jacka med quiltat foder. Vattentätt blixtlås upp i kragen.
från  1535  kr
  Mer information
Fodrad Jacka 4409

Fleecefodrad jacka med avtagbara ärmar. Stora utanpåliggande bröstfickor, varav en med snedställt blixtlås och mobilficka på insidan.
från  699  kr
  Mer information

Fodrad Jacka 5402

Jacka med piléfoder och blixtlås ända upp i kragen. Slå fram med tryckknappar. Två bröstfickor med bälg och Cordura®-förstärkta ficklock.
från  765  kr
  Mer information
Fodrad Jacka 5404

Jacka med piléfoder och blixtlås som går ända upp i kragen. Slå fram, med tryckknappar. Två bröstfickor med bälg och Cordura®-förstärkta ficklock.
från  765  kr
  Mer information

Hängselbyxa 5601

Reglerbara hängslen. Komfortabelt stretchmaterial i ryggen. Två löst hängande bröstfickor med pennfack och verktygsfack, som kan knäppas fast.
från  699  kr
  Mer information
Jacka 5407

Dragkedja ända upp i kragen. Slå med tryckknappar fram. Två bröstfickor med bälg och Cordura®-förstärkta ficklock.
från  545  kr
  Mer information

Jacka 5409

Dragkedja upp i kragen. Slå fram med dolda tryckknappar. Två bröstfickor, en vertikal och en horisontal med blixtlås.
från  692  kr
  Mer information
Midjebyxa 5501

Två hängande spikfickor, som kan stoppas i sidfickorna, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100 % Cordura®.
från  545  kr
  Mer information

Midjebyxa 5503

Två djupa sidfickor med Cordura®-förstärkningar i sidorna. Cordura®- förstärkningar fram och bak som skyddar mot slitage av lår och bak.
från  615  kr
  Mer information
Midjebyxa 5512

Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®.
från  527  kr
  Mer information

Midjebyxa 5513

Två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med 100% Cordura®.
från  593  kr
  Mer information
Midjebyxa 5516

Byxor i kraftig bomullstwill. Sidfickor fram och säkerhetsficka med blixtlås på höger sida. Två utanpåliggande bakfickor.
från  435  kr
  Mer information

Overall 5607

Dolt blixtlås upp i kragen. Reglerbart ärmslut. Säkerhetsficka på höger sida. Ben med telefonficka, pennficka och verktygsficka.
från  655  kr
  Mer information
Pilotjacka 4401

Stora utanpåliggande bröstfickor varav en med snedställt blixtlås, med mobilficka på insidan. �rmficka för mobil och pennor.
från  582  kr
  Mer information

Piratbyxor 5514

Två hängande undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med 100% Cordura®.
från  549  kr
  Mer information
Piratbyxor 5517

Två hängande undanstoppningsbara spikfickor; en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickor förstärkta med 100 % Cordura®.
från  538  kr
  Mer information

Shorts 5502

Två hängande, undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickor förstärkta med 100 % Cordura®.
från  406  kr
  Mer information
Shorts 5510

Korta shorts med två hängande undanstoppningsbara spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor.
från  406  kr
  Mer information

Skjorta 5205

Kortärmad funktionell skjorta utan sidsömmar, vilket förhindrar skav och irritation. Skjortan är specialkonstruerad för bästa möjliga rörelse i ärmarna.
från  318  kr
  Mer information
Skjorta 5510

Funktionell skjorta utan sidsömmar vilket förhindrar skav och irritation. Skjortorna är specialkonstruerade för bästa möjliga rörelse i ärmarna.
från  351  kr
  Mer information

Vattentät Midjebyxa 5515

Vind- och vattentät byxa som andas. Tejpade sömmar. Två hängande spikfickor, en med extra fickor och en med verktygshällor.
från  985  kr
  Mer information
Väst 5701

Bälte med reglerbart spänne som gör att västen sitter på plats vilket ger mindre belastning. Tvåvägsdragkedja fram.
från  527  kr
  Mer information

Västbyxa 5604

Breda axelband som regleras steglöst med kardborrelås. Elastiskt material i rygg. Två löst hängande bröstfickor med pennfack och verktygsfack, som kan knäppas fast.
från  699  kr
  Mer information